28 annosta à 250 g
1 kpl 1/2-150 mm GN

AINEKSET

0,060 l Mildola Rypsiöljyä
0,001 kg kurkumaa
0,010 kg valkosipulimurskaa
1,500 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,040 kg tomaattipyreetä
0,400 kg tomaattimurskaa
2,000 l vettä

0,020 kg kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,040 l sitruunamehua
0,001 kg timjamia, kuivattu

0,001 kg laakerinlehtiä
0,002 kg maustepippuria, kokonainen

0,020 kg suolaa

0,600 kg kirjolohikuutioita, pakaste
0,800 kg seitikuutioita, pakaste
2,000 kg perunakuutioita, kypsä

VALMISTUSOHJE

Freesaa rypsiöljyssä kurkuma, valkosipuli ja kasvikset. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemijauhe, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.