40 annosta à 150 g
1 kpl 1/2-150 mm GN

AINEKSET

0,030 l Mildola Rypsiöljyä
0,300 kg tomaattipyreetä
1,500 kg Apetit Pomodoro Rosso Sekoitusta, pakaste

1,400 l vettä
0,040 kg lihaliemijauhetta, vähäsuolainen

1,200 kg tomaattimurskaa
0,100 l punaviinietikkaa

0,020 kg suolaa
0,050 kg sokeria

0,005 kg mustapippuria
0,001 kg laakerinlehtiä

0,004 kg timjamia, kuivattu
0,004 kg rosmariinia, kuivattu

Suuruste:
0,140 l vettä
0,070 kg maissitärkkelystä

1,500 kg Atria Kypsä Nauta-sika Jauheliha

VALMISTUSOHJE

Freesaa rypsiöljyssä tomaattipyree ja kasvissekoitus. Lisää vesi, liemijauhe, tomaattimurska, punaviinietikka ja mausteet. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
Sekoita suuruste ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Hauduta hetki. Kuumenna Jauheliha omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää Jauheliha kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen lämpötila on vähintään 75 astetta.