24 annosta à 250 g
1 kpl 1/2-150 mm GN

AINEKSET

0,020 l Mildola Rypsiöljyä
0,010 kg currya
0,200 kg Apetit Sipulikuutio, pakaste
0,800 kg Apetit Isoo Antti Kasvissekoitus, pakaste

2,600 l vettä
0,030 kg kalaliemijauhetta
0,030 kg suolaa
0,200 kg sulatejuustoa

Suuruste:
0,200 l kasvirasvasekoitetta
0,060 kg maissitärkkelystä

1,300 kg kirjolohikuutio, pakaste
1,400 kg kuutioperunoita 16 mm, kypsä vakuumi

VALMISTUSOHJE

Freesaa rypsiöljyssä curry, sipulikuutio ja Isoon Antin Kasvissekoitusta. Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola ja sulatejuusto. Kiehauta ja hauduta noin 10 minuuttia. Sekoita maissitärkkelys kylmän kasvirasvan joukkoon. Lisää suurus kuuman keiton joukkoon koko ajan sekoittaen. Hauduta hetki. Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä kunnes kalat ovat kypsiä.