45 annosta à 140 g
1 kpl 1/2-150 mm GN

AINEKSET

0,030 l Mildola Rypsiöljyä
1,500 kg Apetit Papu-Porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,020 kg valkosipulimurskaa
0,002 kg inkivääriä, jauhe
0,006 kg kurkumaa
2,000 l vettä
0,030 kg kanaliemijauhe, suolaa vähennetty
0,060 kg siirappi, vaalea
0,010 kg suolaa

Suuruste:
0,500 l vettä
0,120 kg maissitärkkelystä

2,000 kg Atria Kypsä Kalkkunan Paistikuutio
0,300kg juustocremeä

VALMISTUSOHJE

Freesaa rypsiöljyssä kasvissekoitusta, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa. Lisää vesi, kanaliemijauhe, siirappi ja suola. Kiehauta ja anna hautua noin 10 minuuttia. Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna hautua hetken. Kuumenna kalkkunat omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää kypsät kalkkunasuikaleet nesteineen sekä juustocreme kastikkeen joukkoon. Kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen lämpötila on vähintään 75 astetta.