20 annosta à 230 g
1 kpl 1/1-65 mm GN

AINEKSET

0,050 l Mildola Rypsiöljyä
1,500 kg Apetit Pomodoro Rosso Sekoitus, pakaste
2,000 kg tomaattimurskaa
0,500 l vettä

0,030 kg kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 kg laakerinlehtiä
0,003 kg oreganoa

0,003 kg timjamia, kuivattu
0,003 kg paprikajauhetta

0,003 kg mustapippuria, rouhe
0,010 kg suolaa

0,010 kg sokeria
1,200 kg Apetit Kasvisjauhispyörykkä (á 13 g)

VALMISTUSOHJE

Kuumenna rypsiöljy padassa. Lisää Pomodoro Rosso, kuullota hetki ja anna nesteen hiukan haihtua. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua. Kuumenna kasvisjauhispyörykät 160 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile kasvisjauhispyöryköitä tomaattikastikkeessa.