20 annosta à 245 g

AINEKSET

1,600 kg Apetit Kotimaiset Järvikalapuikot

Kastike:

0,200 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua Pinaattia paloina
0,500 kg turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,200 kg kermaviiliä, laktoositon
0,020 kg ruohosipulia, pakaste
0,010 kg suolaa
0,010 kg sokeria
0,001 kg mustapippuria, rouhe
0,100 kg kurkkua, tuore

Peruna-porkkanasose:
1,700 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,500 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,300 l kevytmaitoa
0,040 kg margariinia, laktoositonta
0,002 kg suolaa

VALMISTUSOHJE

Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 180 asteessa noin 8-10 minuuttia.

Kastike:

Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, kermaviili, ruohosipuli ja mausteet keskenään. Lisää joukkoon jäähdytetty pinaatti. Tarkista maku. Lisää kurkkukuutiot.

Peruna-porkkanasose:
Kaada perunamuusipalat ja porkkanasosepalat, maito, margariini ja suola GN 1/1-65 mm vuokaan. Nosta vuoka valmiiksi esikuumennettuun uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa noin 25 minuuttina ilman kantta.

Vinkki:

Perunasosepalat ja porkkanasosepalat voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.

Voit käyttää annoksessa myös Apetit Kalakepukka Kypsä 4 Kg