23 annosta à 250 g
1 kpl 1/2-150 mm GN

AINEKSET

0,030 l Mildola Rypsiöljyä

0,300 kg tomaattipyreetä
1,500 kg Apetit Patamix, pakaste
0,600 kg herkkusienilohkoja

1,000 l vettä
0,300 l kasvirasvasekoitetta
0,010 kg sokeria
0,030 kg suolaa

0,002 kg mustapippuria, rouhe

Suuruste:
0,200 l vettä
0,100 kg maissitärkkelystä

2,000 kg Atria Kypsä Naudan E Kuutio (25x25mm)

0,002 kg persiljaa, hienonnettu, pakaste

VALMISTUSOHJE

Freesaa rypsiöljyssä tomaattipyree, Patamix ja herkkusienilohkot. Lisää vesi, kasvirasvasekoite ja mausteet. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Hauduta hetki. Kuumenna lihakuutiot omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää lihat nesteineen kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen lämpötila on vähintään 75 astetta. Lisää lopuksi persilja.