24 annosta à 200 g
1 kpl 1/1-65 mm GN

AINEKSET

0,800 kg Apetit Juuressalsa, pakaste
1,500 kg tomaattimurskaa

0,200 l vettä
0,010 kg Sambal Oelek -chilitahnaa

0,010 l sitruunamehua
0,030 kg suolaa

0,002 kg timjamia, kuivattu
0,002 kg oreganoa, kuivattu

0,002 kg basilikaa, kuivattu
0,020 kg kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty

2,700 kg Atria Perhetilan Kanan Koipi Naturel

VALMISTUSOHJE

Yhdistä 1/1 65 GN vuokaan juuressalsa, tomaattimurska, mausteet ja nesteet. Sekoita. Laita vuokaan kastikkeen päälle kanankoipinuijat. Kypsennä yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 160 asteessa noin 45 minuuttia.