20 annosta à 250 g

AINEKSET

1,800 kg Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä, pakaste, (á 20 g)

Kastike:
0,700 kg kermaviiliä, laktoositon
0,300 kg jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,003 kg currya
0,005 kg suolaa

Perunasose:
2,000 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,200 l maitoa
0,002 kg suolaa
0,050 kg margariinia

VALMISTUSOHJE

Kaada Apetit Rapeat Porkkana-kvinoapyörykät jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kastike:
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Perunasose:
Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää maito, suola ja margariini. Nosta vuoka esikuumennettuun uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ja vie tarjolle.

Vinkki:
Perunamuusin ja nesteen voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.