25 annosta à 200 g

AINEKSET

3,300 kg Atria Yrttitäyte Kanapuikko Pakaste

Kastike:
1,160 l vettä
0,020 kg kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,080 kg maissitärkkelystä

0,500 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua Pinaattia paloina
0,400 l kasvirasvasekoitetta

0,010 kg suolaa
0,010 kg sokeria
0,001 kg viispippuria

VALMISTUSOHJE

Laita kanapuikot 1/1 65 GN vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20 minuuttia kunnes sisälämpötila on vähintään 75 astetta.

Kastike:
Ota pieni määrä vedestä nestesuurusta varten. Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemijauhe. Lisää suurus kuuman nesteen joukkoon ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia. Lisää joukkoon osittain sulanut pinaatti, kasvisrasvasekoite ja mausteet. Kuumenna kiehumispisteeseen ja hauduta hetkin, mutta älä enää keitä. Tarkista maku.

Tarjoa Yrttitäytteisten kanapuikkojen ja perunasoseen kera.