40 annosta à 150 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

0,030 L Mildola Rypsiöljyä
0,300 KG Tomaattipyreetä
1,800 KG Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta
1,500 L Vettä
0,040 KG Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,200 KG Tomaattimurskaa
0,100 L Punaviinietikkaa
0,010 KG Suolaa
0,050 KG Sokeria
0,005 KG Mustapippuria, rouhe
0,005 KG Timjamia, kuivattu

Suurus:
0,150 L Vettä
0,100 KG Maissitärkkelystä
1,500 KG Kariniemen Kananpojan paistisuikaleita, miedosti suolattu

Freesaa rypsiöljyssä tomaattipyree ja kasvissekoitus.
Lisää vesi, liemijauhe, tomaattimurska, punaviinietikka
ja mausteet.
Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.

Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon
koko ajan sekoittaen.
Hauduta hetki.
Kuumenna paistisuikaleet omassa pussissaan
höyrytoiminnolla 90 asteessa noin 30 minuuttia.
Lisää kanat liemineen kastikkeen joukkoon ja
kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kastikkeen
lämpötila on vähintään 75 astetta.

Esillelaittoastia:
GN-vuoka 1/2 – 150 mm.
Satsitusohje:
Mittaa 6 litraa kastiketta yhtä GN-vuokaa kohden ja
lisää puoli pussia (1,5 kg) kuumennettuja paistisuikaleita
nesteineen vuokaan. Sekoita ja tarjoile.

40 annosta à 150 g
1 kpl Vuoka GN 1/2 -150 mm

1,500 L Vettä
0,100 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,300 KG Tomaattipyreetä
1,200 KG Tomaattimurskaa
1,800 KG Apetit Pomorodo Rosso sekoitusta
0,040 KG Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 KG Suolaa
0,050 KG Sokeria
0,005 KG Mustapippuria, rouhe
0,005 KG Timjamia, kuivattu
1,500 KG Kariniemen Kananpojan paistisuikaleita, miedosti suolattu

Sekoita kylmäsakeutuva suuruste kylmään veteen.
Lisää joukkoon tomaattipyree, tomaattimurska,
Pomorodo Rosso ja mausteet. Anna suurustua hetki.
Mittaa kanan paistisuikaleet GN-vuokiin. Annostele
kastike kanasuikaleiden päälle ja sekoita.

Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa +140 °C:ssa,
kosteus 30 % noin 1,5-2 h kunnes kastikkeen
sisälämpötila on +75 °C tai omavalvonnan mukainen.

Vinkki! Jos haluat nopeutaa kypsentämistä, kannattaa kastike valmistaa 1/2 100 mm GN-vuokiin.