20 annosta à 270 g

Kastike:
0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,100 KG Apetit Sipulikuutioita
0,030 KG Valkosipulimurskaa
0,002 KG Oreganoa, kuivattu
0,002 KG Timjamia, kuivattu
0,600 KG Tomaattimurskaa
1,200 L Vettä
0,020 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,400 KG Apetit Puutarhurin sekoitusta

Suurus:
0,100 L Vettä
0,020 KG Maissitärkkelystä
1,160 KG HK Sydämellinen jauhelihapihvejä

Texmex-riisi
0,200 KG Täysjyväriisiä
1,200 KG Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta
0,300 KG Tomaattimurskaa
0,600 L Vettä
0,010 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 KG Taco mausteseosta, Santa Maria

Kastike:
Kuullota rypsiöljyssä sipulit sekä mausteet.
Lisää tomaattimurska, vesi ja liemijauhe.
Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kasvikset.
Hauduta noin 15 minuuttia.
Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon
koko ajan sekoittaen. Hauduta vielä noin 10
minuuttia, kunnes kastikkeen lämpötila on
vähintään 75 astetta.

Lado jauhelihapihvit hieman limittäin
GN 1/1-65 mm vuokaan ja kuumenna yhdistelmäpaistolla
135 asteessa, kosteus 40 %, noin 15 minuuttia,
kunnes pihvien sisälämpötila on vähintään 75
astetta.
Lisää kastike pihvien päälle.

Texmex-riisi
Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle
kasvissekoitusta.
Sekoita tomaattimurska, vesi, kasvisliemijauhe
sekä taco mausteseos keskenään ja lisää
vuokaan.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa,
kosteus 50 % noin 60 minuuttia.
Anna vetäytyä ennen tarjoilua noin 10 minuuttia.

Texmex-riisi

40 annosta à 90 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,600 KG Täysjyväriisiä
1,800 KG Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta
0,500 KG Tomaattimurskaa
0,900 L Vettä
0,010 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 KG Taco mausteseosta, Santa Maria

Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle yksi pussi
kasvissekoitusta.
Sekoita tomaattimurska, vesi, kasvisliemijauhe sekä
taco mausteseos keskenään ja lisää vuokaan.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla +160 asteessa, kosteus
50 % noin 60 minuuttia.
Anna vetäytyä ennen tarjoilua noin 15 minuuttia.