34 annosta à 60 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,300 KG Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,600 L Maitoa, kevyt
0,480 KG Munamassaa
0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,500 KG Vehnäjauhoja
0,010 KG Leivinjauhetta
0,030 KG Sinappijauhetta
0,150 KG Juustoraastetta
0,300 KG Kariniemen Broilerin Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
0,045 KG Kaurahiutaleita

Sulata porkkanasosepalat.
Punnitse yleiskoneen kulhoon maito,
munamassa, rypsiöljy ja sulatetut
porkkanasosepalat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää
massan joukkoon.
Lisää juustoraaste sekä broilerin jauhelihat ja
sekoita massa hyvin.
Kaada leivinpaperoituun GN-vuokaan ja
ripottele pinnalle kaurahiutaleita.
Kypsennä uunissa 175 asteessa, kosteus
30 %, noin 35 minuuttia.
Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.