29 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

3,500 L Vettä
0,100 KG Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,500 KG Apetit Peruna-sipulisekoitusta
1,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
2,000 KG Kariniemen kananpojan lempeä omena-curry paistipaloja
0,010 KG Chiliä, punainen, hienonnettu, pakaste
0,500 L Kookosmaitoa

Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta.
Lisää peruna-sipulisekoitus sekä suomiwok ja
hauduta noin 15 minuuttia.
Kuumenna broilerinliha omassa pussissaan
höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila
on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi
keittoon.
Lisää paistipalat, chili ja kookosmaito ja hauduta
vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on
vähintään 75 astetta.
Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.