20 annosta à 270 g

Kastike:
0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
0,400 KG Tomaattimurskaa
0,600 L Vettä
0,010 L Etikkaa
0,100 KG Chilikastiketta, makeaa
0,010 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 KG Sokeria
0,150 KG Ananaspaloja, omassa liemessä, säilyke

Suurus:
0,150 L Vettä
0,030 KG Maissitärkkelystä
1,500 KG HK Lihapyöryköitä, gluteeniton, pakaste 2×2 kg

Porkkananuudelit:
0,750 KG Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita
1,300 KG Nuudelia

Mausteöljy:
0,130 L Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,050 KG Seesaminsiemeniä

Kastike:
Kuullota öljyssä kasvikset.
Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, etikka,
chilikastike, lihaliemijauhe, sokeri ja valutetut
ananaskuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.

Valmista suurus ja lisää kastikkeen joukkoon
koko ajan sekoittaen.

Kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes
kastikkeen lämpötila on vähintään 75 astetta.

Lisää lihapyörykät kuuman kastikkeen
joukkoon ja kuumenna vielä noin 10 minuuttia,
kunnes pyöryköiden sisälämpötila on vähintään
75 astetta.

Porkkananuudelit:
Liota nuudelit vedessä ja valuta.
Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia.

Mausteöljy:
Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet.
Sekoita mausteöljy kuumien porkkananuudelien joukkoon.

27 annosta à 170 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,050 KG Kylmäliukoista tärkkelystä
1,000 L Vettä
0,015 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,030 KG Sokeria
0,500 KG Tomaattimurskaa
0,150 KG Chilikastiketta, makeaa
0,015 L Etikkaa
0,200 KG Ananaspaloja, omassa liemessä, säilyke
0,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
2,000 KG HK Lihapyöryköitä, gluteeniton, pakaste 2×2 kg

Sekoita kylmäliukoinen tärkkelys nopeasti
kylmään veteen, sekoita huolellisesti.

Lisää joukkoon mausteet, tomaattimurska,
chilikastike, etikka, ananas liemineen ja jäiset
kasvikset. Annostele kastike lihapyöryköiden
kanssa 1/1-65 GN-vuokiin.

Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150
asteessa, kosteus 50 % noin 40 minuuttia,
kunnes sisälämpötila on vähintään 75 astetta.