44 annosta à 120 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

0,100 L Mildola Rypsiöljyä
1,500KG Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta
0,400KG Apetit Sipulikuutioita
0,010KG Currya
0,005KG Rosmariinia, kuivattu
0,010KG Timjamia, kuivattu
0,002KG Laakerinlehtiä
1,800 L Vettä
0,400KG Tomaattimurskaa
0,030KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,200KG HK Sydämellinen nakkipaloja 3 kg

Suurus:
0,200 L Vettä
0,040KG Maissitärkkelystä

Freesaa rypsiöljyssä kasvissekoitus, sipulikuutiot ja
mausteet.
Lisää vesi, tomaattimurska, liemijauhe ja kuumenna
kiehuvaksi.
Lisää nakkipalat ja kuumenna.
Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna.

Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm

44 annosta à 120 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,080 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
2,000 L Vettä
0,010 KG Currya
0,005 KG Rosmariinia, kuivattu
0,010 KG Timjamia, kuivattu
0,030 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,400 KG Tomaattimurskaa
0,002 KG Laakerinlehtiä
1,500 KG Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta
0,400 KG Apetit Sipulikuutioita
1,200 KG HK Sydämellinen nakkipaloja 3 kg

Sekoita kylmäliukoinen tärkkelys nopeasti
kylmään veteen, sekoita huolellisesti.

Lisää joukkoon mausteet, jäiset kasvikset
sekä nakkipalat.

Annostele 1/1-65 GN-vuokiin.

Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150
asteessa, kosteus 50 % noin 40 minuuttia,
kunnes sisälämpötila on vähintään 75 astetta.