20 annosta à 270 g

2,400 KG Apetit Paneroituja kalapihvejä

Hernerouhe
1,000 KG Apetit Kotimaisia Herneitä
0,100 KG Majoneesia
0,050 L Sitruunamehua
0,005 KG Suolaa
0,010 KG Persiljaa

Perunasose
1,700 KG Apetit Perunamuusia
0,300 L Kevytmaitoa

Lado kalapihvit limittäin jäisinä tai
kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin
GN 1/1-65 mm vuokiin.
Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Hernerouhe
Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa
150 asteessa, kosteus 45 % noin 7-8 minuuttia.
(Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.)
Jäähdytä.
Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, 
kunnes ainekset ovat sekaisin ja herneet ovat osittain murskaantuneita.

Perunasose
Kaada perunamuusi kohmeisena 
GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin.
Höyrykeitä 100 asteessa noin 25-30 minuuttia
ilman kantta. Sekoita.

Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.

Apetit Perunasose

36 annosta à 200 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-100 mm

6,000 KG Apetit Perunamuusia, pakaste
1,200 L Kevytmaitoa

Mittaa perunamuusipelletit GN 1/1-100 mm vuokaan,
lisää neste.
Esilämmitä uuni ja kypsennä perunasose höyrykeitolla
100 asteessa noin 35 minuuttia ilman kantta.
Sekoita, vie tarjolle.

Painekeittoaika (0,5 bar) noin 25 min.