22 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,800 KG Täysjyväsarvimakaronia
1,000 L Vettä
1,000 KG HK Naudan Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
1,250 KG Apetit Paola kasvissekoitusta
0,020 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 KG Suolaa
0,002 KG Mustapippuria, rouhe
0,002 KG Timjamia, kuivattu

Munamaito:
2,000 L Kevytmaitoa
0,200 KG Munamassaa

Punnitse raaka makaroni ja muut ainekset munamaitoa
lukuun ottamatta GN-vuokaan.
Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki, jotta ne eivät
nouse nesteen pintaan.
Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa, kosteus
40 % noin 50 minuuttia.
Anna vetäytyä lämpöhauteessa hetki ennen tarjoilua.

22 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,800 KG Täysjyväsarvimakaronia
1,000 KG HK Naudan Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
1,250 KG Apetit Paola kasvissekoitusta
1,000 L Vettä
0,100 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
2,000 L Kevytmaitoa
0,020 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 KG Suolaa
0,002 KG Mustapippuria, rouhe
0,002 KG Timjamia, kuivattu

Punnitse raaka makaroni, jauheliha ja kasvikset
voideltuun GN-vuokaan ja sekoita.
Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys kylmään veteen,
lisää maito ja mausteet. Anna suurustua hetki. Kaada
liemi vuokaan, noin 3 l / GN-vuoka.

Kypsennä yhdistelmäuunissa +150 °C, 40 % höyry noin
50-60 minuuttia tai kunnes ruoan sisälämpö on
omavalvonnan mukainen.