29 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

4,000 L Vettä
0,100 KG Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,500 KG Apetit Peruna-sipulisekoitusta
1,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
1,000 KG Kariniemen Broilerin Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
0,400 KG Pastaa, penne, täysjyvä
0,050 KG Basilikaa, pakaste
0,050 KG Persiljaa, hienonnettu, pakaste

Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta.
Lisää peruna-sipulisekoitus sekä suomiwok ja
hauduta noin 15 minuuttia.
Kuumenna jauheliha omassa pussissaan
höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila
on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi
keittoon.
Lisää jauheliha, pasta sekä yrtit. Hauduta vielä noin
10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja keiton
lämpötila on vähintään 75 astetta.

Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.