50 annosta à 120 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,500 KG Apetit Kotimaista hienonnettua pinaattia paloina
1,500 KG Apetit Verdekasviksia
2,000 L Vettä
0,050 KG Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,000 L Kasvirasvasekoitetta
0,020 KG Suolaa
0,010 KG Sokeria

Suurus:
0,500 L Vettä
0,160 KG Maissitärkkelystä
0,500 KG Kirjolohikuutioita, pakaste
0,500 KG Seitikuutioita, pakaste

Freesaa öljyssä pinaatti ja kasvikset
Lisää vesi, kalaliemijauhe, kasvirasvasekoite, mausteet
ja kiehauta.
Sekoita maissitärkkelys kylmään veteen ja suurusta
kastike.
Lisää kalat ja hauduta kunnes kalat ovat kypsiä.

Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.

50 annosta à 120 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

0,500 KG Kirjolohikuutioita, pakaste
0,500 KG Seitikuutioita, pakaste
1,500 KG Apetit Verdekasviksia
0,500 KG Apetit Kotimaista hienonnettua pinaattia paloina
2,500 L Vettä
0,160 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,050 KG Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 KG Suolaa
0,010 KG Sokeria
1,000 L Kasvirasvasekoitetta

Mittaa lohi- ja seikuutiot, Verdekasvikset ja pinaatti GN-vuokaan.

Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys ja mausteet
keskenään. Sekoita tärkkelys-mausteseos kylmään
veteen.
Lisää kasvirasvasekoite ja anna suurustua hetki.
Annostele kastiketta GN-vuokaan 1/2-150 mm 3,8 l.
Sekoita varovasti.
Kypsennä kastike yhdistelmäuunissa +140 °C, 20 %
kosteus, noin 2 h, kunnes sisälämpötila on
omavalvonnan mukainen. Sekoita ennen tarjoilua. Tarjoa
perunamuusin kanssa.

Vinkki! Jos haluat nopeutaa kypsentämistä, kannattaa kastike valmistaa 1/2 100 mm GN-vuokiin.