20 annosta à 270 g

2,600 KG Apetit Porkkananappeja

Tomaatti-kasviskastike
0,010 L Mildola Rypsiöljyä
0,400 KG Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta
0,500 KG Tomaattimurskaa
0,150 L Vettä
0,010 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 KG Oreganoa, kuivattu
0,001 KG Timjamia, kuivattu
0,001 KG Mustapippuria, rouhe
0,002 KG Suolaa
0,003 KG Sokeria

Porkkananuudelit
1,300 KG Nuudeleita
0,700 KG Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita

Mausteöljy:
0,130 L Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,050 L Mildola Rypsiöljyä
0,050 KG Seesaminsiemeniä

Kaada jäiset tai kohmeiset porkkananapit voideltuihin
GN 1/1-65 mm vuokiin.
Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kuumenna öljy padassa. Lisää kasvissekoitus ja
kuullota hetki niin, että neste hiukan haihtuu.
Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.
Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.

Liota nuudelit vedessä ja valuta.
Kuumenna valutetut nuudelit ja porkkanasuikaleet GN-vuoassa höyrytoiminnolla noin 10 minuuttia.
Valmista mausteöljy sekoittamalla keskenään soijakastike, rypsiöljy ja seesaminsiemenet.
Sekoita mausteöljy kuumien porkkananuudelien joukkoon.

Tomaatti-kasviskastike

76 annosta à 50 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-100 mm

0,500 L Vettä
0,080 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
2,000 KG Tomaattimurskaa
0,025 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,005 KG Oreganoa, kuivattu
0,003 KG Timjamia, kuivattu
0,003 KG Mustapippuria, rouhe
0,008 KG Suolaa
0,010 KG Sokeria
1,500 KG Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta

Sekoita kylmään veteen kylmäsuurustuva tärkkelys.
Sekoita joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Lisää
Pomodoro Rosso ja sekoita varovasti. Annostele GN-
vuokiin.
Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa +140 C, kosteus
40% noin 1 h, kunnes ruoan lämpötila on vähintään +75 °C tai on omavalvonnan mukainen.