54 annosta à 120 g
1 KPL Vuoka GN 1/2-150 mm

0,150 L Mildola Rypsiöljyä
1,500 KG Apetit Puutarhurin sekoitusta
0,060 KG Valkosipulimurskaa
1,500 KG HK sydämellinen siskonmakkarapalleroita
2,400 L Vettä
0,050 KG Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,600 L Kasvirasvasekoitetta

Suurus:
0,300 L Vettä
0,090 KG Maissitärkkelystä
0,060 KG Basilikaa, pakaste

Freesaa rypsiöljyssä puutarhurinsekoitusta,
valkosipulia sekä siskonmakkarapallerot.
Lisää joukkoon vesi, liemijauhe ja kasvirasvasekoite.
Kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan
sekoittaen.
Kuumenna kastike ja lisää lopuksi basilika.

Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.