13 annosta à 170 g

Hernerouhe:
1,000 KG Apetit Kotimaisia Herneitä
0,100 KG Majoneesia
0,050 L Sitruunamehua
0,005 KG Suolaa
0,005 KG Persiljaa
1,200 KG Kariniemen Kananpojan Rapea paneroitu sisäfileetä

Kasvisriisi:
0,300 KG Täysjyväriisiä
1,000 KG Apetit Paola kasvissekoitusta
0,010 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,200 L Vettä

Hernerouhe:
Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa.
150 asteessa, kosteus 45 % noin 7-8 minuuttia.
(Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.)
Jäähdytä.
Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon
ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat
sekaisin ja herneet ovat osittain
murskaantuneita.

Lado kanat GN-vuokaan ja kuumenna uunissa 180
asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes sisälämpötila on
vähintään 75 astetta.
(Sulatettuna noin 8-10 minuuttia.)

Kasvisriisi:
Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle puoli pussia
kasvissekoitusta.
Ripottele päälle kasvisliemijauhe ja lisää vesi.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 170 asteessa, kosteus
50 % noin 60 minuuttia.

Kasvisriisi

40 annosta à 100 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

1,000 KG Täysjyväriisiä
1,250 KG Apetit Paola kasvissekoitusta
2,000 L Vettä
0,010 KG Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty

Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle kasvissekoitus.
Ripottele päälle kasvisliemijauhe ja lisää vesi.

Kypsennä yhdistelmätoiminnolla kypsäksi +150
asteessa, kosteus 50 % noin 60 minuuttia.