20 annosta à 110 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

0,700 L Kevytmaitoa
0,200 KG Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,230 KG Vehnäjauhoja
0,005 KG Suolaa
0,010 KG Sokeria
0,230 KG Munamassaa
0,050 L Mildola Rypsiöljyä

Hillo:
0,500 KG Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta
0,250 KG Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,250 KG Hillosokeria

Pannukakku:
Sekoita maito ja sulatetut ruusunmarjasosepalat
keskenään.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne massan
joukkoon.
Lisää munamassa ja rypsiöljy.
Anna turvota puoli tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm
vuokaan.
(Mittaa 1,2 L taikinaa / GN-vuoka 1/1-65mm)
Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Anna jäähtyä ennen paloittelua.

Hillo:
Punnitse marjat, porkkanasosepalat ja sokeri pataan.
Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10-15 minuuttia, välillä sekoittaen.
Jäähdytä.