20 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

1,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
1,000 KG HK Nauta-Sika Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
1,500 KG Apetit Peruna-sipulisekoitusta
1,500 L Kasvirasvasekoitetta
0,040 KG Maissitärkkelystä
0,020 KG Suolaa
0,020 KG Taco mausteseosta, Santa Maria

Kaada yksi pussi kasviksia vuokaan ja murusta jauheliha
päälle.
Lisää yksi pussi peruna-sipulisekoitusta ja tasoita pinta kevyesti.
Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja mausteet
hyvin keskenään.
Kaada neste tasaisesti vuokaan.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa, kosteus
20 %, noin 60 minuuttia.
Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

20 annosta à 250 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

1,500 KG Apetit Suomiwok-kasviksia
1,000 KG HK Nauta-Sika Jauhelihaa, ruskistettu 3 kg
1,500 KG Apetit Peruna-sipulisekoitusta
1,500 L Kasvirasvasekoitetta
0,050 KG Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,020 KG Suolaa
0,020 KG Taco mausteseosta, Santa Maria

Voitele GN-vuoka.
Kaada yksi pussi kasviksia vuokaan ja murusta jauheliha
päälle.
Lisää yksi pussi peruna-sipulisekoitusta ja tasoita pinta
kevyesti.

Sekoita kasvirasvasekoite ja kylmäsakeutuva suuruste
tasaiseksi. Lisää mausteet ja anna suurustua hetki.
Kaada neste tasaisesti vuokaan ja sekoita.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa,
kosteus 40 %, noin 60 minuuttia tai kunnes
sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Anna
vetäytyä ennen tarjoilua.