20 annosta à 270 g

2,400 KG Apetit Kalapyöryköitä, msc, kypsä 4 kg

Pinaatti-jogurttikastike
0,250 KG Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,750 KG Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,005 KG Suolaa
0,020 KG Sokeria
0,001 KG Mustapippuria, rouhe

Kaura-juureslisäke
1,000 KG Kypsiä kauranjyviä, Myllärin
1,000 KG Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita
0,100 L Mildola Rypsiöljyä
0,003 KG Suolaa
0,003 KG Persiljaa, kuivattu
0,003 KG Timjamia, kuivattu

Kuumenna kalapyörykät jäisinä kiertoilmauunissa
160 °C noin 30 min tai yhdistelmätoiminnolla 160 °C kosteus 50 % noin 20-25 minuuttia.

Pinaatti-jogurttikastike
Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa
150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %.
Jäähdytä pinaatti.
Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet
keskenään.
Anna maustua hetki kylmässä.

Kaura-juureslisäke
Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin
keskenään.
Paahda uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia.
Sekoita.

Kaura-juureslisäke

40 annosta à 80 g
1 KPL Vuoka GN 1/1-65 mm

1,800 KG Kypsiä kauranjyviä, Myllärin
1,500 KG Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita
0,150 L Mildola Rypsiöljyä
0,005 KG Suolaa
0,004 KG Persiljaa, kuivattu
0,004 KG Timjamia, kuivattu

Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin
keskenään.
Paahda uunissa + 170 asteessa noin 20 minuuttia.
Sekoita.