Helppo ja herkullinen broilerikeitto syntyy Apetitin peruna-sipulisekoituksesta ja lehtikaali-kasviswokista. Curry tuo keittoon makua ja väriä.
31 annosta à 250 g
Saanto: 7,750 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm
4,000 l Vettä
0,100 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
1,000 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
0,010 kg Currya
0,500 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %
Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta. Lisää peruna-sipulisekoitus ja lehtikaali-kasviswok. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää jauheliha, curry ja ruokakerma. Kiehauta ja
hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on vähintään 75–80 °C.
31 annosta à 250 g
Saanto: 7,750 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
1,000 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
0,100 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Currya
0,500 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %
4,000 l Vettä
Punnitse GN-vuokaan peruna-sipulisekoitus, lehtikaali-kasviswok, jauheliha sekä mausteet. Sekoita. Lisää kerma ja vesi vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 20 %, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C. Sekoita ennen tarjoamista.