44 annosta à 120 g
Saanto: 5,280 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm

0,100 l Mildola Rypsiöljyä
1,800 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
1,500 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina, pakaste
0,010 kg Herbes de Provence -yrttisekoitusta
0,020 kg Paprikajauhetta
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,500 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
0,800 kg Tomaattimurskaa
1,500 l Vettä
0,070 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Suolaa
0,030 kg Sokeria

Freesaa öljyssä pomodoro rosso, porkkanasose ja mausteet. Lisää broileri, tomaattimurska, vesi, kanaliemijauhe, suola ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes lämpötila on
vähintään 75–80 °C. Tarjoa spagetin kanssa.

45 annosta à 120 g
Saanto: 5,400 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm

1,800 kg Apetit pomodoro rosso sekoitusta, pakaste
1,500 kg Apetit kotimaista porkkanasosetta paloina
0,500 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä

Kastike
1,500 l Vettä
0,800 kg Tomaattimurskaa
0,070 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Suolaa
0,030 kg Sokeria
0,010 kg Herbes de Provence -yrttisekoitusta
0,005 kg Mustapippuria, rouhe

0,020 kg Paprikajauhetta

Punnitse GN-vuokaan pomodoro rosso, porkkanasosepalat sekä jauheliha.

Mittaa vesi, tomaattimurska sekä mausteet. Sekoita hyvin. Kaada kastike GN-vuokaan ja sekoita. (Kastiketta 2,3L / GN 1/2-150mm). Kuumenna kastike yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 30 % kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C. Sekoita ennen tarjoamista.