18 annosta à 250 g
Saanto: 4,500 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,200 kg Herneproteiinirouhe
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,500 l Kookosmaitoa
0,030 kg Maissitärkkelystä
0,250 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina, pakaste
0,020 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 kg Currya
0,020 kg Suolaa

Kaada lehtikaali-kasviswok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita. Sekoita kerma, kookosmaito, tärkkelys, sulatettu pinaatti sekä mausteet keskenään ja kaada vuokaan. Sekoita hyvin ja tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20 %, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80°C. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

18 annosta à 250 g
Saanto: 4,500 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,200 kg Herneproteiinirouhe
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %
0,500 l Kookosmaitoa
0,030 kg Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,250 kg Apetit Kotimaista hienonnettua pinaattia paloina
0,020 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 kg Currya
0,020 kg Suolaa

Kaada lehtikaali-kasviswok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita. Sekoita kerma, kookosmaito ja kylmäsakeutuva tärkkelys tasaiseksi. Lisää sulatettu pinaatti sekä mausteet ja anna suurustua hetki. Kaada vuokaan ja sekoita hyvin. Tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C, kosteus 20 %, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.