16 annosta à 250 g
Saanto: 4,000 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

0,800 kg Täysjyvä pennepastaa
0,750 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,500 kg Härkis®, Original
0,002 kg Oreganoa, kuivattu

Liemi
1,500 l Vettä
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,020 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Valkosipulimurskaa
0,010 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Laita GN-vuokaan raaka pasta, kasvissekoitus, Härkis® sekä oregano ja sekoita.

Sekoita vesi, ruokakerma sekä mausteet ja kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 60 % noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

16 annosta à 250 g
Saanto: 4,000 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

0,800 kg Täysjyvä penne pastaa
0,750 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,500 kg Härkis®, Original
0,020 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,010 kg Suolaa
0,010 kg Valkosipulimurskaa
1,500 l Vettä
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %

Punnitse raaka pasta, puutarhurin sekoitus, Härkis® sekä mausteet GN-vuokaan ja sekoita. Lisää vesi ja ruokakerma. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 60 %, noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.