20 annosta à 350 g
Saanto: 7,000 kg
Vuokia GN 1/2-150 mm

0,100 l Mildola Rypsiöljyä
1,500 kg Apetit Suomiwok-kasviksia, pakaste
0,005 kg Korianteria, jauhe
3,000 l Vettä
0,050 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Suolaa
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,000 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
0,500 l Kookosmaitoa

Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia ja korianteria hetki. Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola, peruna-sipulisekoitus ja kalat. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kookosmaito ja kuumenna.

20 annosta à 350 g
Saanto: 7,000 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm

1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,500 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
1,000 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
0,050 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Suolaa
0,005 kg Korianteria, jauhe
3,000 l Vettä
0,500 l Kookosmaitoa

Punnitse peruna-sipulisekoitus, suomiwok, lohikuutiot sekä mausteet GN-vuokaan. Lisää vesi ja kookosmaito. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 20 %, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C.