Apetitin papuja ja porkkanoita sisältävä kasvissekoitus on ruokaisa lisä pastavuokaan. Tässä reseptissä joukkoon lisätään myös kirjolohikuutioita.
23 annosta à 200 g
Saanto: 4,600 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm
0,700 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,500 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
1,500 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
Liemi
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
1,000 l Vettä
0,200 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,040 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Tilliä, pakaste
0,200 kg Juustoraastetta
Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu-porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan. Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus
40 %, noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
24 annosta à 200 g
Saanto:4,800 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm
0,700 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,500 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
1,500 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
Liemi
1,000 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %
1,000 l Vettä
0,200 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,040 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,010 kg Tilliä, pakaste
0,200 kg Juustoraastetta
Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu-porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan. Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus
40 %, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.