Apetitin lehtikaali-kasviswok taipuu hienosti curryksi. Se saa makua kookoksesta ja sitruunasta.
35 annosta à 120 g
Saanto: 4,200 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm
0,100 l Mildola Rypsiöljyä
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
0,020 kg Currya
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
2,000 l Vettä
1,000 l Kookosmaitoa
0,010 l Sitruunamehua
0,005 kg Suolaa
0,040 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,300 kg Herneproteiinirouhe
0,010 kg Sokeria
Freesaa öljyssä kasvikset ja mausteet. Lisää vesi, kookosmaito, sitruunamehu, suola,
kasvisliemijauhe, herneproteiinirouhe ja sokeri. Kiehauta ja keitä noin 10–15 minuuttia.
35 annosta à 120 g
Saanto: 4,200 kg
Vuoka GN 1/2-150 mm
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
0,300 kg Herneproteiinirouhe
0,040 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,020 kg Currya
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,005 kg Suolaa
0,010 kg Sokeria
2,000 l Vettä
1,000 l Kookosmaitoa
0,010 l Sitruunamehua
Punnitse GN-vuokaan lehtikaali-kasviswok, herneproteiinirouhe ja mausteet. Sekoita. Lisää vesi, kookosmaito ja sitruunamehu. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 20 %,
kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C. Sekoita ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.