Perunasose ja Apeitin pinaatti-raejuustonapit maistuvat niin kasvis- kuin sekasyöjillekin. Tarjoile ne täyteläisen punajuurikastikkeen kera.
20 annosta à 270 g
Saanto: 5,400 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm
2,500 kg Apetit Pinaatti-raejuustonappeja, pakaste
Punajuurikastike
0,600 l Vettä
0,450 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,010 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,006 kg Sokeria
0,001 kg Suolaa
0,150 l Ruokakermaa, laktoositon15%
Suuruste
0,050 l Vettä
0,030 kg Maissitärkkelystä
Perunasose
1,700 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,300 l Kevytmaitoa
Kaada jäiset tai kohmeiset pinaatti-raejuustonapit GN-vuokaan. Kuumenna 160°C noin 20–25 minuuttia.
Mittaa vesi, punajuurisuikaleet, liemijauhe, sokeri ja suola pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti.
Kaada perunamuusi kohmeisena GN-vuokaan. Lisää maito. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 25–30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.