Kotimainen pinaatti tuo herkullisen lisän perinteisen perunasoseen joukkoon. Paista lisukkeeksi Apetitin punajuuripihvit ja tarjoile annos porkkanakastikkeella.
20 annosta à 270 g
Saanto: 5,400 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm
2,400 kg Apetit Punajuuripihvejä, pakaste
Porkkana-jogurttikastike
0,250 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina, pakaste
0,750 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,005 kg Suolaa
0,020 kg Sokeria
Peruna-pinaattisose
1,500 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,200 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina, pakaste
0,400 l Kevytmaitoa
0,002 kg Suolaa
Lado punajuuripihvit jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20 %, noin 20–25 minuuttia.
Kuumenna porkkanasose yhdistelmäuunissa 150°C, kosteus 40 % noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita jogurtti, jäähdytetty porkkanasose, suola ja sokeri keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
Kaada perunamuusi sekä pinaattipalat kohmeisina GN-vuokaan. Lisää maito ja suola. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ennen tarjoamista.