18 annosta à 250 g
Saanto: 4,500 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

2,000 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,200 l Maitoa, kevyt

Täyte
0,050 l Mildola Rypsiöljyä
1,500 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,600 kg Tomaattimurskaa
0,700 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
0,015 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,004 kg Timjamia, kuivattu

Sekoita sulatetun perunasoseen joukkoon maito.

Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, jauheliha ja mausteet. Kuumenna ja keitä noin 10 minuuttia. Jäähdytä.

Kokoa täyte GN-vuoan pohjalle ja lisää päälle muusi, tasoita pinta. Kypsennä uunissa 150 °C, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C.

18 annosta à 250 g
Saanto: 4,500 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm

2,000 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,200 l Maitoa, kevyt

Täyte
1,500 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,700 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
0,600 kg Tomaattimurskaa
0,015 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,004 kg Timjamia, kuivattu

Sekoita sulatetun perunasoseen joukkoon maito.

Sekoita kaikki täytteen ainekset kylmänä keskenään. Kokoa täyte pohjalle ja lisää päälle muusi, tasoita pinta. Kypsennä uunissa 150 °C, kunnes sisälämpötila on vähintään 75–80 °C.