Tuo perinteiseen broilerikiusaukseen vaihteeksi uusia makuja. Texmex-henkinen kiusaus syntyy, kun jauhelihan joukkoon lisää tacomausteseosta.
17 annosta à 250 g
Saanto: 4,250 kg
Vuokia GN 1/1-65 mm
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
0,500 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,500 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,040 kg Maissitärkkelystä
0,020 kg Suolaa
0,020 kg Tacomausteseosta, Santa Maria
Kaada yksi pussi lehtikaali-kasviswokkia vuokaan ja murusta päälle jauheliha. Lisää peruna-sipulisekoitus ja tasoita pinta. Sekoita ruokakerma, maissitärkkelys ja mausteet hyvin keskenään. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20 %, noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki.
17 annosta à 250 g
Saanto: 4,250 kg
Vuoka GN 1/1-65 mm
1,500 kg Apetit Lehtikaali-kasviswok, pakaste
0,500 kg Broilerinjauhelihaa, kypsä
1,500 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,500 l Ruokakermaa, laktoositon 15 %
0,050 kg Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,020 kg Suolaa
0,020 kg Tacomausteseosta, Santa Maria
Kaada yksi pussi lehtikaali-kasviswokkia vuokaan ja murusta päälle jauheliha. Lisää yksi pussi peruna-sipulisekoitusta ja tasoita pinta kevyesti. Sekoita ruokakerma ja kylmäsakeutuva tärkkelys
tasaiseksi. Lisää mausteet ja anna suurustua hetki. Kaada neste tasaisesti vuokaan ja sekoita. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 °C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila
on vähintään 75–80 °C. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.