Juustoburger-lasagnette

25 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,000 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,100 Kg Maizena Snowflake
0,015 Kg Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,002 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,001 Kg Kurkuma, jauhettu
0,008 Kg Sipulijauhe
0,004 Kg Valkosipulijauhe

0,600 Kg Knorr lasagnette, täysjyvä luomu

0,700 Kg Jauheliha, kypsä
0,800 L    Ruokakerma 15%, Laktoositon
1,400 L    Vesi
0,400 Kg Knorr pronto, maustettu tomaattisurvos 4×3 kg
0,400 Kg Juokseva sulatejuusto
0,600 Kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Punnitse GN-vuokaan lasagnette.
Sekoita ruokakerma ja mausteseos hyvin keskenään.
Lisää joukkoon vesi, pronto, sulatejuusto, jauheliha sekä Pomodoro rosso ja sekoita tasaiseksi.
Kaada kastike vuokaan ja sekoita.

GN-vuoan kokoaminen:
(GN 1/1 65 mm. Annostus 0,600 kg lasagnettea / 4,300 kg kastiketta)

Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on yli 80 °C.
Voit lopussa ruskistaa pinnan kuivapaistolla 180 °C noin 5 minuuttia.

Juustoburger-lasagnette, kylmävalmistus

25 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,000 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,120 Kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,015 Kg Knorr lihaliemi, vähäsuolainen
0,002 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,001 Kg Kurkuma, jauhettu
0,008 Kg Sipulijauhe
0,004 Kg Valkosipulijauhe

0,700 Kg Jauheliha, kypsä
0,800 L    Ruokakerma 15%, Laktoositon
1,400 L    Vesi
0,400 Kg Knorr pronto, maustettu tomaattisurvos 4×3 kg
0,400 Kg Juokseva sulatejuusto
0,600 Kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste
0,600 Kg Knorr lasagnette, täysjyvä luomu

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää pataan jauheliha ja sekoita rakenne rikki.
Lisää ruokakerma ja sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen tasaiseksi.
Lisää vesi, pronto, sulatejuusto sekä Pomodoro rosso ja sekoita tasaiseksi.
Lisää lasagnette ja pyöräytä hitailla kierroksilla sekaisin ja anna massan saostua noin 10-15 minuuttia.
Sekoita vielä, annostele vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunne sisälämpötila on yli 80 °C.
Voit lopussa ruskistaa pinnan kuivapaistolla 180 °C noin 5 minuuttia.