Kalapyörykät, mausteinen tomaattikastike ja keitetyt perunat

100 annosta
Annoskoko: 0,215 kg

9,000 kg Apetit Kahden kalan pyörykät, pakaste

Mausteinen tomaattikastike
Mausteseos
0,070 Kg Maizena Snowflake
0,130 Kg Knorr Paprigano kastike 3kg /25L
0,002 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,002 Kg Oregano, kuivattu
0,007 Kg Juustokumina, jauhettu
0,020 Kg Sipuli, jauhettu
0,020 kg Valkosipuli, jauhettu
0,040 Kg Sokeri

1,800 L    Vesi
0,070 Kg Valkoviinietikka
0,030 Kg Knorr Savuchili Puré Professional 750g
1,800 Kg Knorr pronto, maustettu tomaattisurvos 4×3 kg

0,900 Kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste
7,500 kg Keitetty peruna

Kaada Apetit Kahden kalan pyörykät jäisinä tai kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokiin.
Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 30% noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus:
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Mittaa kattilaan vesi, valkoviinietikka, savuchili sekä Pronto-tomaattisurvos ja sekoita hyvin keskenään.
Sekoita mausteseos joukkoon ja sekoita hyvin.
Kiehauta ja keitä hetki.
Lisää Pomodoro rosso ja keitä vielä noin 10-15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Kalapyörykät, mausteinen tomaattikastike, keitetyt perunat

100 annosta
Annoskoko 0,215 kg

Mausteinen tomaattikastike, kylmävalmistus
Mausteseos
0,070 Kg Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys
0,130 Kg Knorr Paprigano kastike 3kg /25L
0,002 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,002 Kg Oregano, kuivattu
0,007 Kg Juustokumina, jauhettu
0,020 Kg Sipuli, jauhettu
0,020 kg Valkosipuli, jauhettu
0,040 Kg Sokeri

1,800 L    Vesi
0,070 Kg Valkoviinietikka
0,030 Kg Knorr Savuchili Puré Professional 750g
1,800 Kg Knorr pronto, maustettu tomaattisurvos 4×3 kg

0,900 Kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste
7,500 kg Keitetty peruna

Kaada Apetit Kahden kalan pyörykät jäisinä tai kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokiin.
Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 30% noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus:
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Lisää sekoittavaan pataan aluksi vesi ja sekoita mausteseos joukkoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen yhteen suuntaan.
Lisää joukkoon valkoviinietikka, savuchili sekä Pronto-tomaattisurvos ja sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon Pomodoro rosso ja sekoita tasaiseksi.
Jaa GN- vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen.
Kuumennus yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40% kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.

Vinkki: Isoja määriä valmistettaessa esim. 100 L vedestä, tulisi lisätä pataan aluksi maksimissaan puolet vedestä, jotta vesi ei nouse padasta yli voimakkaasti sekoitettaessa sekä mausteseos sekoittuu tällöin paremmin joukkoon.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.