Kasviskepukat, sweet & sour -kastike, riisi

100 annosta
Annoskoko: 0,215 kg

9,000 kg Apetit Kasviskepukka, pakaste

Kastike
Mausteseos
0,260 Kg Knorr tomaattikastikepohja, kylmävalmistus
0,065 kg Maizena Snowflake
0,045 Kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,005 Kg Inkivääri, jauhettu
0,013 Kg Valkosipuli, jauhettu
0,090 Kg Sokeri

1,300 Kg Vesi

0,130 Kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,130 Kg Valkoviinietikka
0,500 Kg Ananasmurska (mehuineen)
1,500 kg Vesi
1,000 kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste
7,500 kg Riisi, kypsä

Kaada Apetit Kasviskepukat jäisinä tai kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokiin.
Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus:
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää ensimmäinen osa vettä kattilaan ja sekoita mausteseos joukkoon hyvin sekoittaen.
Lisää soijakastike, valkoviinietikka, ananasmurska sekä vesi. Kiehauta ja keitä hetki.
Lisää kasvissekoitus ja keitä vielä noin 10-15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C.
Tarjoa riisin kanssa.

Kasviskepukat, sweet & sour -kastike, riisi, kylmävalmistus

100 annosta
Annoskoko: 0,215 kg

9,000 kg Apetit Kasviskepukka, pakaste

Sweet & sour -kastike, kylmävalmistus*
Mausteseos

0,260 Kg Knorr tomaattikastikepohja, kylmävalmistus
0,065 kg Maizena Snowflake
0,045 Kg Knorr kasvisliemi, vähäsuolainen
0,005 Kg Inkivääri, jauhettu
0,013 Kg Valkosipuli, jauhettu
0,090 Kg Sokeri

1,300 Kg Vesi

0,130 Kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,130 Kg Valkoviinietikka
0,500 Kg Ananasmurska (mehuineen)
1,500 kg Vesi
1,000 kg Apetit Pomodoro rosso -kasvissekoitus, pakaste
7,500 kg Riisi, kypsä

Kaada Apetit Kasviskepukat jäisinä tai kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokiin.
Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus:

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää aluksi ensimmäinen osa vedestä sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon.
Sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen, sekoita tasaiseksi.
Lisää soijakastike, valkoviinietikka, ananasmurska ja vesi, sekoita tasaiseksi.
Lisää kasvissekoitus ja sekoita tasaiseksi.
Annostele GN-vuokaan ja siirrä kylmäsäilytykseen.
Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 120 °C, kosteus 50% vähintään 1,5h ajan.
Kuumennusaika on suuntaa antava ja riippuu astiakoosta sekä uunin täyttöasteesta.
Tarjoa riisin kanssa.