Meksikolainen perunapaistos
26 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
3,000 kg Apetit Peruna-sipulisekoitus, pakaste
0,500 kg Apetit Vegemix -kasvissekoitus, pakaste
0,500 kg The Vegetarian Butcher NoMince 2 kg
0,050 kg KNORR Kylmäliukoinen tärkkelys
0,025 kg KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 5 kg
0,040 kg Taco-mausteseos
0,500 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
0,400 kg Sulatejuusto Koskenlaskija, laktoositon
0,500 kg KNORR Pronto, maustettu tomaattisurvos 3 kg
Punnitse GN-vuokaan Peruna-sipulisekoitus, Vegemix sekä NoMince-muru. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita ruokakerma, sulatejuusto sekä tomaattikastike keskenään ja lisää joukkoon kuivat aineet hyvin sekoittaen. Kaada vuokaan ja sekoita tarvittaessa kevyesti.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40 %, kunnes sisälämpötila on 75-80 °C.