Massaman kalakeitto
49 annosta
Annoskoko: 0,100 kg
Saanto: 4,900 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,220 Kg Knorr tomaattikastikepohja, kylmävalmistus
0,016 Kg Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen
0,005 Kg Kurkuma, jauhettu
0,018 Kg Garam masala mausteseos
0,003 kg Kardemumma, jauhettu
0,014 Kg Sokeri
0,500 L Ruokakerma 15%, Laktoositon
0,040 Kg Valkosipulimurska
0,070 Kg Valkoviinietikka
0,200 Kg Tomaattipyree
1,400 L Vesi
1,500 Kg Broilerin paistisuikale
0,500 Kg Apetit Vegemix -kasvissekoitus, pakaste
0,500 L Kookoskerma
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Mittaa kattilaan kerma, valkosipulimurska, etikka, tomaattipyree ja vesi.
Lisää mausteseos joukkoon hyvin sekoittaen.
Lisää broilerin paistisuikaleet, kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Lisää kasvissekoitus ja keitä vielä noin 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75 °C.
Lisää lopuksi kookoskerma ja kiehauta.
Tarjoa riisin kanssa.
Nepalilainen broilerikastike, kylmävalmistus
49 annosta
Annoskoko: 0,100 kg
Saanto: 4,900 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,220 Kg Knorr tomaattikastikepohja kylmävalmistus
0,016 Kg Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen
0,005 Kg Kurkuma, jauhettu
0,018 Kg Garam masala -mausteseos
0,003 kg Kardemumma, jauhettu
0,014 Kg Sokeri
0,500 L Ruokakerma 15%, Laktoositon
0,500 L Kookoskerma
1,500 Kg Broilerin paistisuikale
0,040 Kg Valkosipulimurska
0,070 Kg Valkoviinietikka
0,200 Kg Tomaattipyree
1,400 L Vesi
0,500 Kg Apetit Vegemix -kasvissekoitus, pakaste
Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Annostele aluksi ruokakerma sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon.
Sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen, sekoita tasaiseksi.
Lisää kookoskerma, broilerin paistisuikaleet, valkosipulimurska, valkoviinietikka sekä tomaattipyree ja sekoita tasaiseksi.
Lisää vesi sekä kasvissekoitus ja sekoita tasaiseksi.
Annostele uuniastiaan ja siirrä kylmäsäilytykseen.
Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 120 °C, kosteus 50% vähintään 1,5h ajan. Kuumennusaika on suuntaa antava ja riippuu astiakoosta sekä uunin täyttöasteesta.
Tarjoa riisin kanssa.
Vinkki: Voit kuumentaa kastikkeen suoraan padassa sekoituksen jälkeen.