“Porkkana-kakku”-vanukas
Annoksia 85
Annoskoko 0,100 kg
Saanto 8,500 kg

3,000 kg Apetit Porkkanasose, pakaste

Mausteseos
0,480 kg Sokeri
0,220 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,040 kg Vaniljasokeri
0,008 kg Kaneli

1,200 kg Maito, Laktoositon
1,600 kg Ruokakerma 15%
2,000 kg Jogurtti

Kaada Porkkanasose 1/1 65 mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää yleiskoneen kulhoon tai sekoittavaan pataan maito ja ruokakerma
Lisää mausteseos joukkoon koko ajan yhteen suuntaan sekoittaen. Sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon jogurtti sekä Porkkanasose ja sekoita.