Särkikalapuikot, hernetsatsiki ja perunasose

100 annosta
Annoskoko: 0,260 kg

9,000 kg Apetit Särkikalapuikot, pakaste

Hernetsatsiki
1,300 Kg Apetit Kotimainen Hernerouhe, pakaste

0,030 Kg Valkosipuli, jauhettu
0,040 Kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys

1,300 Kg Hellmann´s Vegaanimajoneesi 2,5 kg
1,200 Kg Jogurtti, maustamaton

12,000 kg Perunasose

Kaada Apetit Särkikalapuikot jäisinä tai kohmeisina GN 1/1-65 mm vuokiin.
Esikuumenna uuni. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 170°C noin 20-25 minuuttia.

Kastikkeen valmistus
Kaada Hernerouhe GN 1/1 65 mm vuokaan. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 6-8 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita valkosipulijauhe ja kylmäliukoinen tärkkelys sekaisin erillisessä astiassa.
Lisää majoneesi ja jogurtti kulhoon ja sekoita hyvin keskenään.
Lisää joukkoon tärkkelys-valkosipuliseos koko ajan sekoittaen.
Lisää lopuksi joukkoon Hernerouhe nesteineen ja sekoita.
Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.
Tarjoa perunasoseen kanssa.