Teriyaki Nuudelivuoka

26 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,100 Kg Maizena Snowflake
0,070 Kg Knorr tumma punasipulikastike 3,5kg/25l
0,030 Kg Knorr kasvisliemi vähäsuolainen
0,008 Kg Inkivääri, jauhettu
0,010 Kg Valkosipuli, jauhettu
0,003 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,090 Kg Sokeri

2,800 L    Vesi
0,120 Kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,090 Kg Valkoviinietikka
0,010 Kg Seesamiöljy
0,005 Kg Kastikkeen ruskistaja
0,600 Kg The Vegetarian Butcher NoMince 2kg
0,900 Kg Apetit Wok lehtikaali-kasvis, pakaste
0,600 Kg Knorr nuudeli 3kg

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää pataan vesi, soijakastike, valkoviinietikka, seesamiöljy sekä kastikkeen ruskistaja.
Sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti sekoittaen tasaiseksi.
Lisää NoMince sekä kasvissekoitus ja kiehauta.
Punnitse nuudelit GN-vuokaan ja annostele kastike nuudeleiden päälle.

GN-vuoan kokoaminen:
GN 1/1 65 mm. Annostelu: 0,600 kg Nuudelia / 4,500 kg kastiketta.

Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on yli 80 °C.
Sekoita ennen tarjoilua.
Paistoaika on suuntaa antava ja riippuu uunin täyttöasteesta.

Teriyaki Nuudelivuoka, kylmävalmistus

26 annosta
Annoskoko: 0,200 kg
Saanto: 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos
0,145 Kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,070 Kg Knorr tumma punasipulikastike 3,5kg/25l
0,030 Kg Knorr kasvisliemi vähäsuolainen
0,008 Kg Inkivääri, jauhettu
0,010 Kg Valkosipuli, jauhettu
0,003 Kg Mustapippuri, rouhittu
0,090 Kg Sokeri

2,600 L    Vesi
0,120 Kg Soijakastike, vähäsuolainen
0,090 Kg Valkoviinietikka
0,010 Kg Seesamiöljy
0,005 Kg Kastikkeen ruskistaja
0,600 Kg The Vegetarian Butcher NoMince 2kg
0,900 Kg Apetit Wok lehtikaali-kasvis, pakaste
0,600 Kg Knorr nuudeli 3kg

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.

Lisää pataan 1/3 osa vedestä ja sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Sekoita tasaiseksi.
Lisää loput vedestä, soijakastike, valkoviinietikka, seesamiöljy sekä kastikkeen ruskistaja ja sekoita tasaiseksi.
Lisää NoMince sekä kohmeinen kasvissekoitus ja sekoita tasaiseksi hitailla kierroksilla.
Anna seoksen saostua noin 10-15 minuuttia.
Lisää nuudelit vuokaan ja annostele kastike nuudeleiden päälle.
Siirrä kylmäsäilytykseen.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on yli 80 °C.
Sekoita ennen tarjoilua.
Paistoaika on suuntaa antava ja riippuu uunin täyttöasteesta.