'
Lasagnette
Annoksia 26
Annoskoko 0,200 kg
Saanto 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos
0,200 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,050 kg Knorr kasviliemijauhe, vähäsuolainen
0,050 kg Sipulijauhe, kuivattu
0,020 kg Valkosipulijauhe, kuivattu
0,020 kg Juustokumina, kuivattu
Liemi
2,000 kg Vesi
1,200 kg Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos
0,080 kg Knorr Sunshine Chili
0,260 kg Hellmanns’ vegaanimajoneesi
0,500 kg Broilerin jauheliha, kypsä
0,600 kg Apetit papu-porkkanamix, pakaste
0,400 kg Knorr lasagnette, täysjyvä luomu
Mittaa erilliseen astiaan mausteseos.
Mittaa liemen aineksista pataan n. 1/3 osaa vedestä ja lisää kylmätärkkelys voimakkaasti sekoittaen yhteen suuntaan.
Lisää loput vedet ja muut ainekset koko ajan sekoittaen.
Lisää pataan jauheliha, kasvissekoitus sekä lasagnette ja sekoita.
Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.
Kypsennys:
Uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunne sisälämpötila on vähintään 75- 80 °C.
Vinkki: Voit jauhelihan sijaan käyttää kasviproteiinia samassa suhteessa.