' Lasagnette - Vilkasviikko 2025

Lasagnette

Annoksia 26
Annoskoko 0,200 kg
Saanto 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos

0,200 kg                   Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,050 kg                   Knorr kasviliemijauhe, vähäsuolainen
0,050 kg                   Sipulijauhe, kuivattu
0,020 kg                   Valkosipulijauhe, kuivattu
0,020 kg                   Juustokumina, kuivattu

Liemi

2,000 kg                   Vesi
1,200 kg                   Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos
0,080 kg                   Knorr Sunshine Chili
0,260 kg                   Hellmanns’ vegaanimajoneesi

0,500 kg                   Broilerin jauheliha, kypsä
0,600 kg                   Apetit papu-porkkanamix, pakaste
0,400 kg                   Knorr lasagnette, täysjyvä luomu

Mittaa erilliseen astiaan mausteseos.

Mittaa liemen aineksista pataan n. 1/3 osaa vedestä ja lisää kylmätärkkelys voimakkaasti sekoittaen yhteen suuntaan.
Lisää loput vedet ja muut ainekset koko ajan sekoittaen.
Lisää pataan jauheliha, kasvissekoitus sekä lasagnette ja sekoita.

Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.

Kypsennys:

Uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunne sisälämpötila on vähintään 75- 80 °C.

Vinkki: Voit jauhelihan sijaan käyttää kasviproteiinia samassa suhteessa.