' Lasagnette - Vilkasviikko 2026

Lasagnette

Annoksia 26
Annoskoko 0,200 kg
Saanto 5,200 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos

0,200 kg   Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
0,050 kg   Knorr kasviliemijauhe, vähäsuolainen
0,050 kg   Sipulijauhe, kuivattu
0,020 kg   Valkosipulijauhe, kuivattu
0,020 kg   Juustokumina, kuivattu

Liemi

2,000 kg    Vesi
1,200 kg    Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos
0,080 kg    Knorr Sunshine Chili
0,260 kg    Hellmanns’ vegaanimajoneesi

0,500 kg    Broilerin jauheliha, kypsä
0,600 kg    Apetit papu-porkkanamix, pakaste
0,400 kg    Knorr lasagnette, täysjyvä luomu

Mittaa erilliseen astiaan mausteseos.

Mittaa liemen aineksista pataan n. 1/3 osaa vedestä ja lisää kylmätärkkelys voimakkaasti sekoittaen yhteen suuntaan.
Lisää loput vedet ja muut ainekset koko ajan sekoittaen.
Lisää pataan jauheliha, kasvissekoitus sekä lasagnette ja sekoita.

Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.

Kypsennys:

Uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunne sisälämpötila on vähintään 75- 80 °C.

Vinkki: Voit jauhelihan sijaan käyttää kasviproteiinia samassa suhteessa.