' Omena-ruusunmarjapaistos, suolakinuskivaahto - Vilkasviikko 2026

Omena-ruusunmarjapaistos, suolakinuskivaahto

Annoksia 44
Annoskoko 0,100 kg
Saanto 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm

Mausteseos:

0,200 kg   Fariinisokeri
0,200 kg   Sokeri
0,040 kg   Kaneli, jauhettu
0,080 kg   Maizena marja-ja hedelmätärkkelys tapioka 

1,500 kg   Apetit ruusunmarjasose paloina
1,700 kg   Apetit omenakuutio

Grumble

0,200 kg   Apetit kotimainen rypsiöljy 10 L
0,400 kg   Kaurahiutale, gluteeniton
0,200 kg   Sokeri

Mausteseos:

Sekoita sokerit, kaneli sekä tärkkelys sekaisin keskenään erillisessä astiassa.
Kaada ruusunmarjat sekä omenakuutiot GN-vuokaan ja sekoita mausteseos joukkoon.

Grumble:

Sekoita ainekset hyvin keskenään ja ripottele ruusunmarjaomenaseoksen päälle.
Paista uunissa 160 °C noin 50 minuuttia.

Suolakinuskivaahto

Annoksia 37
Annoskoko 0,030 kg
Saanto 1,110 kg

0,400 kg   Hellmanns’ vegaanimajoneesi
0,500 kg   Kauravispi
0,200 kg   Fariinisokeri
0,020 kg   Vaniljasokeri

Punnitse kaikki aineet yleiskoneen kulhoon.
Vatkaa kunnes sokerit ovat liuenneet ja massa on kuohkeaa vaahtoa.