'
Omena-ruusunmarjapaistos, suolakinuskivaahto
Annoksia 44
Annoskoko 0,100 kg
Saanto 4,400 kg
Vuoka: GN 1/1 65 mm
Mausteseos:
0,200 kg Fariinisokeri
0,200 kg Sokeri
0,040 kg Kaneli, jauhettu
0,080 kg Maizena marja-ja hedelmätärkkelys tapioka
1,500 kg Apetit ruusunmarjasose paloina
1,700 kg Apetit omenakuutio
Grumble
0,200 kg Apetit kotimainen rypsiöljy 10 L
0,400 kg Kaurahiutale, gluteeniton
0,200 kg Sokeri
Mausteseos:
Sekoita sokerit, kaneli sekä tärkkelys sekaisin keskenään erillisessä astiassa.
Kaada ruusunmarjat sekä omenakuutiot GN-vuokaan ja sekoita mausteseos joukkoon.
Grumble:
Sekoita ainekset hyvin keskenään ja ripottele ruusunmarjaomenaseoksen päälle.
Paista uunissa 160 °C noin 50 minuuttia.
Suolakinuskivaahto
Annoksia 37
Annoskoko 0,030 kg
Saanto 1,110 kg
0,400 kg Hellmanns’ vegaanimajoneesi
0,500 kg Kauravispi
0,200 kg Fariinisokeri
0,020 kg Vaniljasokeri
Punnitse kaikki aineet yleiskoneen kulhoon.
Vatkaa kunnes sokerit ovat liuenneet ja massa on kuohkeaa vaahtoa.