' Tomaatti-basilikakastike - Vilkasviikko 2026

Tomaatti-basilikakastike

Annoksia 52
Annoskoko 0,050 kg
Saanto 2,600 kg
Vuoka: GN ½ 150 mm

Mausteseos

0,040 kg Knorr tomaattikastikepohja kylmävalmistus
0,012 kg Valkosipuli, jauhettu
0,020 kg Sokeri

1,000 kg Vesi
1,000 kg Knorr pronto, maustettu tomaattisurvos 4×3 kg
0,500 kg Apetit Pomodoro rosso kasvissekoitus, pakaste
0,050 kg Knorr Tahnamauste Basilika 340 g

Valmistusohje:

Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
Lisää sekoittavaan pataan aluksi vesi ja sekoita mausteseos joukkoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen.
Lisää joukkoon Pronto tomaattisurvos, pomodoro rosso kasvikset sekä basilikatahna. Sekoita tasaiseksi.

Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.

Kypsennys:

Kuumennus uunissa yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40% kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80 °C.
Padassa: Kiehauta ja keitä noin 10-15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C.