' Tartarkastike - Vilkasviikko 2026

Tartarkastike

Annoksia 220
Annoskoko 0,050 kg
Saanto 11,000 kg

3,000 kg Apetit kotimainen porkkanasose, pakaste

0,080 kg Valkosipuli, jauhettu
0,030 kg Minttu, kuivattu
0,120 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys
6,000 kg Hellmann´s vegaanimajoneesi
1,800 kg Kesäkurpitsasuikale, tuore

Valmistusohje:

Kaada porkkanasose GN 1/1 65 mm vuokaan. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50 % noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.

Sekoita valkosipulijauhe, minttu ja kylmäliukoinen tärkkelys sekaisin erillisessä astiassa.
Punnitse majoneesi kulhoon, lisää mausteseos ja sekoita hyvin keskenään.
Lisää lopuksi joukkoon porkkanasose sekä kesäkurpitsasuikaleet ja sekoita hyvin keskenään.
Anna maustua hetki kylmässä.